MikronMed
Hem / Produkter / DUOGlide GYN

DUOGlide GYN

CO2-laser


Unik och revolutionerande behandling för gynekologi

DUOGlide är DEKA’s senaste laserplattform och kombinerar två våglängder (CO2 10600 nm och 1540 nm) för att maximera effektiviteten vid gynekologiska applikationer.

Den idealiska kombinationen av två våglängder, den exklusiva PSD-tekniken och tillgången till nya ergonomiska skannrar som bäst passar egenskaperna hos de behandlade områdena gör DUOGlide till ett extremt avancerat system.

Offert  Mer information
DUOGlide GYN

Fördelar

Total kontroll och maximal effektivitet

Laserkällan, med exklusiv PSD-teknik och SmartStack-funktion, uppnår nivåer av effektivitet och säkerhet som aldrig har uppnåtts tidigare.

Multidisciplin och flexibilitet

DUOGlide har ett komplett utbud av skanningssystem till sitt förfogande - som kan bredda utbudet av möjliga applikationer.

Perfekt matchning mellan återhämtningstid och resultat

Möjlighet att minimera biverkningar och återhämtningstid genom att välja rätt puls, rätt skanningsläge och SmartStack-funktionen.

Maximal pålitlighet

Minimal termisk skada och extremt snabb återhämtningstid.

Våglängdernas vinnande synergi

Kombinationen av de två våglängderna förstärker vävnadsstimuleringen exponentiellt.

Kunskap inom CO2-laser och expertis med MonaLisa Touch®

Decennier av banbrytande erfarenhet av CO2-lasrar och den stora framgången med MonaLisa Touch-proceduren har bekräftat den stora effektiviteten och säkerheten hos DEKA:s behandlingar inom gynekologi.

1540nm

Den ideala partnern för en ny era av behandling med co2-lasersystem

Den ideala partnern för en ny era av behandling med co2-lasersystem

Våglängden 1540nm utvecklade speciellt för att användas tillsammans med CO2-lasern. Tack vare den speciella sekventiella emissionen av de individuella pulserna förstärks effekterna av de två våglängderna synergistiskt. Detta resulterar i en reducerad energianvändning, men med samma effektivitet, och ger därmed även en reducerad återhämtningstid.

Djupare termisk verkan

Djupare termisk verkan

Synergin mellan de två våglängderna CO2+1540nm åstadkommer även uppvärmning, angränsande och icke-koagulerande av hela skanningsområdet, och når ett högt dermalt djup. Den termiska effekten når en nivå på djupet som maximerar den vävnadsstimulerande verkan och ger därför en ännu effektivare behandling med reducerade läkningstider.

Skanningssystem

Systemet är utrustat med ett komplett utbud av nya skanningssystem, optimerade i form, vikt och storlek för maximerad hantering.
ColpoScan

ColpoScan

Detta nya tillbehör, som kombinerar skanningssystem och mikrohandstycke, breddar applikationerna till att inkludera skanningsstödd kolposkopisk mikrokirurgi.

Funktionerna i detta kompakta system, som är kompatibelt med alla kolposkop, gör detta instrument till standard för extremt exakta, säkra, repeterbara och snabba behandlingar.

µ-scan V2LR

µ-scan V2LR

Skanningssystem designat för behandling av urogenitalt östrogenbristsyndrom (GSM). Fraktionerad CO2-laserenergi överförs till vaginalväggarna, vilket effektivt stimulerar vävnadsregenereringen.

Detta skanningssystem kan användas med olika typer av prober, även för behandlingar inne i vagina, vilket gör det anpassningsbart till alla patienters behov.

PSD-teknologi

Maximal effektivitet, precision och kontroll

Maximal effektivitet, precision och kontroll

PSD-teknologin (Pulse Shape Design) gör det möjligt att välja mellan olika pulslägen för att selektivt kunna hantera förångningsdjupet och den termiska effekten: S-Pulse, D-Pulse, H-Pulse, U-Pulse, CW. Genom att variera pulsläge på behandlingsområdet får du olika ablations- och stimuleringseffekter för att möta de olika kliniska behoven.

SmartStack-funktion

SmartStack-funktionen gör systemet till ett av marknadens säkraste och mest effektiva.

Tack vare SmartStack-funktionen är det möjligt att avge ett antal efterföljande pulser (1-5) på samma område (DOT).

Maximala fördelar:

  • Perfekt kontroll av termisk effekt: Mellan varje puls svalnar vävnaden, vilket minskar risken för termisk skada och oönskade biverkningar.

  • Perfekt kontroll av vaporiseringsdjup: Förhindrar kraftiga blödningar, vilket resulterar i snabb återhämtningstid och förbättrad patientkomfort.

Specifikationer
Leverantör DEKA
Applikationsområde

gynekologi

Applikation
  • Urininkontinens
  • Urogenital/vaginal atrofi
  • Vestibulit
Behandling
  • Surgical V2LR

CO2-laser

Lasertyp CO2 RF - PSD
Våglängd 10.6 µm
Laseremission TEM00
Emissionsläge CW – SP – DP – HP - UP
Genomsnittlig uteffekt 0.1 till 60 W max

IR-laser

Våglängd 1540 nm
Effekt Från 2 W till 10 W

Generella funktioner

Användardatabas Mer än 100 förinställda protokoll.
Uppdateringsbara via USB.
Möjlighet att spara ett obegränsat antal specialanpassade protokoll.
Kontrollpanel LCD-pekskärm i färg
Dimensioner 137x42x54 cm (HxBxD)
Vikt 70 kg

Tillbehör

Offert

Kontakta oss på MikronMed för en offertförfrågan