MikronMed

Hem / Produkter / Ögon / Solitaire

Solitaire

Fotokoagulator


Kraftfull, avancerad grön laser för fotokoagulation

Solitaire™ är en kraftfull, avancerad grön laser som genom sin portabla och mångsidiga design passar på både kliniker och operationsrum.

Systemet är utrustat med en energikontroll som i realtid säkerställer en jämn leverans av energi under hela den valda exponeringstiden.


LEVERANTÖR - Ellex


  • Fotokoagulation

Designad för mångsidighet


Solitaire kan konfigureras för kliniken, operationssalen eller både och – med dubbla fiberportar, programmerbart minne för behandlingar och kompatibilitet med ett stort utbud av spaltlampor och leveranssystem för operationsmikroskop.

 Designad för mångsidighet

För kliniken

Tillsammans med spaltlampan 30XL™ ger Solitaire optimal belysning av fundus samt överlägsen perifer visning. Resultatet är bättre diagnos och behandling av retinal sjukdom. Solitaire är även tillgänglig med en rad branschledande spaltlampor.

För kliniken

För operationssalen

Solitaire erbjuder flera leveranssystem för användning i operationssalen, inklusive endofotokoagulation och LIO. En konfiguration med dubbla fiberportar ger dig möjlighet att - med endast ett knapptryck - växla mellan leveransanordningar, samtidigt som ett programmerbart minne för behandlingar säkerställer en snabb och enkel behandling.

För operationssalen

Offert

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss